Motivatiespreker thema: Klantgericht of klantgezwicht

"Klantbeleving: "mag het een onsje meer zijn?""

Klanten, je kan niet met ze en je kan niet zonder ze. Niet bij jou in het bedrijf natuurlijk. Daar wordt elke klant al als een koning behandeld. Toch? Of zou het ook bij jou stiekem een onsje meer mogen? Maar hoe dan? En waar ligt de grens? Michael heeft een boeiende lezing samengesteld over "Klantgericht of klantgezwicht".

In deze lezing staan we stil bij klantbeleving, klantenservice en nazorg. We verkennen klantgericht handelen nu eens vanuit het perspectief van de klant.

Recensies:

"Doorslaand succes!" Op energieke wijze wist hij de groep(en) niet alleen te informeren met interessante feitjes en verhalen, maar ook te inspireren tot actie. Alle aanwezige bedrijven waren dan ook unaniem van mening dat dit een toppresentatie was. Michaël beheerst als een van de weinigen de kunst om een goed inhoudelijk verhaal ook nog eens enthousiast en interactief te brengen. Dus heeft u een spreker nodig voor uw event, aarzel niet en bel Michaël.

Ons Management Team is naar elkaar toe gegroeid, heeft essentiële kennis gekregen en veel geoefend in de ontwikkeling van ons leiderschap. Zijn trainingen zijn energiek, inspirerend, grappig en soms... pijnlijk confronterend.

Motivatiespreker - tarieven:

  • » Performance uit 1 van onze vaste thema's: € 675,- (90 minuten)
  • » Maatwerk lezing / workshop met intake vanaf € 995,-
  • » Bedragen excl. BTW en exclusief reiskosten

Bel of mail Michaël voor nader overleg. Hij kan dit of overige motivatiespreker thema's prima aanpassen aan uw publiek, uw setting en de overige onderwerpen van het event.