Over het boek

Het ‘had ik dit maar eerder geweten’ boek over ambities is een must-read voor iedereen die (meer) wil met zijn of haar ambitie! In dit boek word je op eenvoudige wijze meegenomen in de wereld van ambitie. Het beschrijft twaalf ambitieversnellers en vertaalt deze naar concrete tips die je gelijk in de praktijk kunt brengen. Hierdoor kom je snel tot de kern en kan je direct aan de slag.

Het boek is geschreven voor iedereen die op de een of andere manier bezig is met persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om je eigen persoonlijke ontwikkeling, of anderen daarbij helpt als trainer, coach of HR-professional, of je nu exact weet waar je naartoe wil of nog geen flauw idee hebt: in alle gevallen vind je in dit boek inspiratie en actie.

Het boek leert je hoe jij je ambities bepaalt, behaalt en versnelt. Naast de theorie en tips vertellen twaalf BN’ers over hun weg naar succes en hoe zij omgaan met hun ambitie. Het ‘had ik dit maar eerder geweten’ boek over ambities is een must-read voor iedereen die (meer) wil met zijn of haar ambitie.

Inmiddels zijn er 1.500 boeken verkocht. Michaël wordt ook veel gevraagd om als motivatiespreker een lezing te houden over ambitie.