Motivatiespreker thema: Gratis ambitie voor iedereen

"Lezing over mijn boek over Ambitie genaamd Had ik dit maar eerder geweten"
Ambitie. Wat is dat eigenlijk? Wat kun je er mee? En vooral: hoe ontwikkel je het bij jezelf en anderen? In deze lezing word je op gedreven wijze meegenomen in de wereld van ambitie. Er worden twaalf ambitieversnellers behandeld die je nodig hebt om je eigen ambitie te bepalen, behalen en versnellen. 

De spreker heeft een boek geschreven over het thema "Ambitie". Naast een theoretisch kader worden ook inspirerende tips vanuit interviews met Bekende Nederlanders gegeven. En daarnaast bevat het 101 tips die je direct in de praktijk kan brengen. Ideaal voor teams of organisaties die meer met hun ambitie willen. Heb je geen ambitie? Dan is deze lezing helemaal voor jou bedoeld! Want iedereen heeft het al...

"Ik wil blijven leren"

Wij geloven in een leven lang leren. Wij werken dagelijks met MKB en familiebedrijven om concrete oplossingen te bieden voor de uitdagingen. Praktisch, zodat je snel tot de kern komt en direct aan de slag kan gaan.

Tarieven:

  • » Performance uit 1 van onze vaste thema's: € 675,- (90 minuten)
  • » Maatwerk lezing / workshop met intake vanaf € 995,-
  • » Bedragen excl. BTW en exclusief reiskosten

Bel of mail Michaël voor nader overleg. Hij kan dit of overige motivatiespreker thema's prima aanpassen aan uw publiek, uw setting en de overige onderwerpen van het event.