Motivatiespreker voor plezier & prestatiecultuur

Een positieve energieke motivatie is een belangrijk fundament voor een opbouwende dynamische prestatiecultuur. Reserveer motivatiespreker Michaël van Leijen voor een interactieve lezing op uw event. Ideaal voor een interessante bijeenkomst met uw management team, projectteam of afdeling. Alle deelnemers / aanwezigen bruisen van de energie door onze motivatiespreker sessie. Van kick-offs, inspiratiesessies tot teambuilding events. De sleutel voor motivatie ligt bij teambuilding, een wendbare mindset en een prettige werksfeer.

U wilt meer productiviteit, enthousiasme en teamspirit op de werkvloer. Het motivatiespreker thema "van samen - werken naar samenwerken" is dan de ideale workshop. Wij zetten teams in hun kracht, lossen blokkades op en maken mensen wendbaar. Wij passen de motivatietraining aan op de signalen die wij opvangen uit de groep.

Teamontwikkeling

Het ene team zoekt na jarenlange samenwerking naar een frisse wind met nieuwe impulsen. Er zijn ook veel cliënten die teambuilding stimuleren voor een groep nieuwe medewerkers, motivatieherstel na een reorganisatie of het creëren van nieuw elan om ambities te realiseren. Met onze motivatiespreker sessie schudden wij mensen wakker en we laten ze meer handelen in de WIJ vorm. Natuurlijk met een flinke dosis humor.